Арахіс смажений солений Soltino. Смачний та якісний арахіс
Арахіс смажений солений Soltino. Смачний та якісний арахіс
Alesto Pistazien фісташки смажені та солоні Alesto – німецький бренд з виробництва сухофруктів та горіхів, широко відомий у країнах Європи завдяки якісним та екологічно чистим продуктам.
Alesto Pistazien фісташки смажені та солоні Alesto – німецький бренд з виробництва сухофруктів та горіхів, широко відомий у країнах Європи завдяки якісним та екологічно чистим продуктам.
Солодко-вершковий, як вершкова Nutella – смачний крем Philadelphia Milka, мабуть, найкраща альтернатива Nutella за смаком і калорійністю. Відмінне доповнення до будь-яких омлетів і млинців. Добре розчиняється в теплому молоці - може бути добавкою до шоколадного коктейлю, а можна додавати в зігріваючу кашу. Ідеально підходить як крем для прошарку тортів або як основа для шоколадного чізкейку.
Сир Rokiskio Гранд - витончений елегантний смак. Довге дозрівання, бурштиновий колір і приємний горіховий, багатий аромат. Міцна тверда текстура.
Норвезький твердий сир Gudbrandsdalen - це оригінальний коричневий сир, який виготовляється з суміші коров'ячого (90%) і козячого молока (10%). Смак м’який, насичений, карамельний (нагадує згущене молоко). Сир має смак карамелі з солоним відтінком - ніжний, солодкуватий з приємним довгим післясмаком, в якому відчутна легка кислинка. Завершує смак пікантна гострота козячого молока з ноткою заварного крему. Текстура: м'яка, податлива, легко ріжеться на брусочки або за допомогою спеціальної лопатки (сирорізки) на красиві скибочки.
Оригінальний французький Brie Ermitage - це м'який сир із білою благородною та бархатистою пліснявою кремової гладкої консистенції, м'яким смаком та запахом. Період дозрівання до 30 днів. Має смак - тонкий вершковий з горіхово-грибними нотками; консистенція - волога, еластична, що тане. Поєднується з легкими білими і червоними винами та шампанським. Чудово поєднується з фруктами, ягодами та горіхами, овочами та м"ясом.
DorBlu Classic Kaserei 50% – м’який ніжний сир з оболонкою, вкритою білою пліснявою Penicillium candidum. Для виготовлення сиру ДорБлю використовується лише цільне, натуральне коров’яче молоко високої якості. Сир ДорБлю від Kaserei має кисломолочний, пікантний смак з легкою гіркуватістю смаком та грибним ароматом. Сир DorBlu чудово поєднується як із сільським хлібом, горіхами та виноградом, так і гарний у сирній тарілці. Ідеальний як закуска до солодких і ніжних рожевих вин.
Сир DorBlu Kaserei готується з коров'ячого молока з використанням благородної цвілі penicillium roqueforti. Кожна частка цього сиру вироблена з найкращих інгредієнтів та дотриманням високих стандартів якості. Глибокий, насичений смак з нотками грибного післясмаку, Рецептура сиру спеціально створена для любителів помірно гострих, пряних блакитних сирів на початку XX століття та тримається у секреті.
Оригінальний італійський пармезан, який дозріває щонайменше 40 місяців. Парміджано-Реджано має інтенсивний, але збалансований смак з характерним стійким ароматом та дрібнозернистою розсипчастою структурою.
Тертий сир Gran Biraghi – класичний італійський вид сиру, головною особливістю якого є його незвичайна текстура. За своєю природою сир Gran Biraghi має тендітну, лускато-зернисту структуру, яка не зовсім стійка до кулінарних маніпуляцій. Але, незважаючи на це, він досить смачний та ароматний. Це дозволяє використовувати його для приготування таких страв як різотто, піца, паста та різноманітні види супів.
Сир виготовлений із коров'ячого молока та має приємний злегка солонуватий смак. Неповторний ніжний вершковий смак і м'яка текстура вигідно виділяють Паризьку корівку серед багатьох сирів. Рекомендується додавати до різних салатів, загорнути в млинці або використовувати в бутербродах, соусах та заправках.
Концентрат в асортименті (лимон, лайм) для уточнення звертайтесь до оператора 😉
Тунець в асортименті: є в олії або у власному соку. Для уточнення звертайтесь до оператора.