Арахіс смажений солений Soltino. Смачний та якісний арахіс
Арахіс смажений солений Soltino. Смачний та якісний арахіс
Мікс горіхів Alesto кешью, волоського, бразильського, мигдалю та родзинок.
Суміш горіхів Alesto Exotic. Мікс до складу якого входять мигдаль, лісовий горіх, бананові чіпси, папайя, кокосові пластівці.
Мигдаль Alesto натуральний - відбірний сорт горіхів мигдалю висушений до оптимальної структури
Alesto Pistazien фісташки смажені та солоні Alesto – німецький бренд з виробництва сухофруктів та горіхів, широко відомий у країнах Європи завдяки якісним та екологічно чистим продуктам.
Alesto Pistazien фісташки смажені та солоні Alesto – німецький бренд з виробництва сухофруктів та горіхів, широко відомий у країнах Європи завдяки якісним та екологічно чистим продуктам.
Надзвичайно смачний сир кремової текстури , що ідеально доповнить бутерброди чи тости. Не містить консервантів та барвників.
Крем-сир із лисичками виготовлений лише з натуральних інгредієнтів. Смачна закуска та ідеальне доповнення до бутербродів та обсмажених тостів.
Крем-сир Laciaty з оливками виготовляється з кращих вершків, без загусників і консервантів. Ідеально підходить для бутербродів або як основа соусів для свіжих овочів та страв на грилі.
Класичний вершковий сир з в'яленими томатами, що має приємну гладку структуру, з насиченим ароматом і найніжнішим смаком.
Солодко-вершковий, як вершкова Nutella – смачний крем Philadelphia Milka, мабуть, найкраща альтернатива Nutella за смаком і калорійністю. Відмінне доповнення до будь-яких омлетів і млинців. Добре розчиняється в теплому молоці - може бути добавкою до шоколадного коктейлю, а можна додавати в зігріваючу кашу. Ідеально підходить як крем для прошарку тортів або як основа для шоколадного чізкейку.
Ніжний крем-сир із лососем та шматочками кропу відмінно підходить як намазка для бутербродів та інших закусок.
Сир Rokiskio Гранд - витончений елегантний смак. Довге дозрівання, бурштиновий колір і приємний горіховий, багатий аромат. Міцна тверда текстура.
Карамельний сир Tine норвезький світло-коричневий Сир TINE Gudbrandsdal виготовляється із суміші коров'ячого та козячого молока. Смак солодкуватий з легким присмаком карамелі, який пояснюється особливим способом приготування: молоко вариться близько 7-8 годин, поки цукор в ньому не карамелізується. Відповідно насолода сиру Гудбрандсдален натуральна - в нього не додають цукор або підсолоджувачі. Завершує смак пікантна гострота козячого молока із ноткою заварного крему. Аромат сиру Гудбрандсдален молочний, злегка карамельний, а текстура м'яка і водночас пружна. Ідеально поєднується з кавою, сухими винами, фруктами та тостами
Оригінальний французький Brie Ermitage - це м'який сир із білою благородною та бархатистою пліснявою кремової гладкої консистенції, м'яким смаком та запахом. Період дозрівання до 30 днів. Має смак - тонкий вершковий з горіхово-грибними нотками; консистенція - волога, еластична, що тане. Поєднується з легкими білими і червоними винами та шампанським. Чудово поєднується з фруктами, ягодами та горіхами, овочами та м"ясом.
Сир DorBlu Kaserei готується з коров'ячого молока з використанням благородної цвілі penicillium roqueforti. Кожна частка цього сиру вироблена з найкращих інгредієнтів та дотриманням високих стандартів якості. Глибокий, насичений смак з нотками грибного післясмаку, Рецептура сиру спеціально створена для любителів помірно гострих, пряних блакитних сирів на початку XX століття та тримається у секреті.
Сир Mlekpol Jantar ( Янтар) - це твердий сир, який нагадує молодий пармезан із фруктовим присмаком. Його можна вживати як самостійну страву або використовується у вигляді добавок до пасти, піци, супів та салатів, як складову сирної тарілки.
Оригінальний італійський пармезан, який дозріває щонайменше 40 місяців. Парміджано-Реджано має інтенсивний, але збалансований смак з характерним стійким ароматом та дрібнозернистою розсипчастою структурою.
Сир Parmigano reggiano 30 mesi - це найвідоміший італійський сорт твердого сиру довгого дозрівання. Королівський сир, найбільш багатий на поживні речовини, більш крихкий і зернистий. Його смак дуже насичений, кисломолочний, пряний і трохи фруктовий. Рівень солоності середній. Сир чудово поєднується з червоним сухим вином, фруктами (грушами, виноградом і не тільки), навіть з чаєм.
Тертий сир Gran Biraghi – класичний італійський вид сиру, головною особливістю якого є його незвичайна текстура. За своєю природою сир Gran Biraghi має тендітну, лускато-зернисту структуру, яка не зовсім стійка до кулінарних маніпуляцій. Але, незважаючи на це, він досить смачний та ароматний. Це дозволяє використовувати його для приготування таких страв як різотто, піца, паста та різноманітні види супів.
Сир виготовлений із коров'ячого молока та має приємний злегка солонуватий смак. Неповторний ніжний вершковий смак і м'яка текстура вигідно виділяють Паризьку корівку серед багатьох сирів. Рекомендується додавати до різних салатів, загорнути в млинці або використовувати в бутербродах, соусах та заправках.
Витончений сирокопчений делікатес, що поєднує у собі вишуканість смаку та традиції виробництва Приготовлена з відібраного м'яса свинини, ковбаса "Портофіно" піддається дбайливому сирокопченню, що надає їй неповторного аромату та смаку. Тонка оболонка створює хрусткість, а відтінок, що димить, надає продукту вишуканості.
Концентрат в асортименті (лимон, лайм) для уточнення звертайтесь до оператора 😉
Контактні дані
Робочий час